Starman – The Dutch David Bowie tribute vrijdag 2 augustus

Starman – The Dutch David Bowie tribute vrijdag 2 augustus 20:30 uur Openluchttheater Valkenburg

Starman NL brengt een oprechte ode aan het kleurrijke leven van ‘the thin white duke’, David Bowie. De negen-koppige band Starman (oa bekend van “Het Bowie Concert 2022″ in Martiniplaza, AFAS en Ahoy) maakte vorig jaar indruk in het SBSprogramma The Tribute – Battle of the bands en was al te zien op onder andere de podia van Paaspop en de Gentse Feesten.  

De reacties van het aanwezige publiek waren overweldigend: “Nog nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend!”  

Frontman Rias Baarda komt qua stem en podium verschijning af en toe griezelig dicht bij de oude meester. Starman is een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor iedereen die van uitstekende, swingende en avontuurlijke muziek houdt. In hun eerbetoon aan één van de grootste artiesten ooit speelt Starman krachtige en soms emotioneel beladen vertolkingen van hits als Space Oddity, Changes, Life on Mars, Ziggy Stardust, Absolute Beginners, Fame, Rebel Rebel, Let’s Dance of Heroes.   

Starman NL – The Dutch David Bowie Tribute, bestaat naast frontman Rias Baarda uit een hechte groep van negen uitstekende muzikanten waaronder de uit Sint Geertruid afkomstige drummer Ivo Rouschop.

Starman – The Dutch David Bowie tribute – OPENLUCHTTHEATER VALKENBURG (openluchttheater-valkenburg.nl): Starman – The Dutch David Bowie tribute vrijdag 2 augustus

De korting is geldig voor de volgende voorstelling:

  • vrijdag 2 augustus 2024 20:30 uur
    Openluchttheater Valkenburg

Ticketprijzen 

Normale prijzen =  € 25,-

PV HPO ledenprijzen = € 15,-

Niet-leden prijzen = € 20,-

Deelname aan activiteiten van de PV is altijd voor eigen risico en de PV is nimmer aansprakelijk voor schade. Verzekeringen (zoals reis-, ongevallen- of annuleringsverzekeringen en/of eventueel met samengestelde ”reis”dekking af te sluiten) zijn altijd voor rekening van de deelnemers. De PV geeft geen restitutie op de betaling van de reissom bij annulering van de opgegeven reis of activiteit.

Een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
Indien iemand i.v.m. dringende omstandigheden geen gebruik kan maken van de kaarten, dan graag contact opnemen met de PV

Als lid ben je altijd verantwoordelijk voor het gedrag van je introducees. Indien iemand zich misdraagt mag je de volgende keer geen introducees meer meenemen.

Let op! kaarten kunnen niet worden geannuleerd.

Bestellen Tickets:

  • Bestellen tickets via onderstaand bestelformulier uitsluitend mogelijk tot en met uiterlijk dinsdag 25 juni a.s.)  
  • Wees er snel bij wegens beperkt aantal kaarten op=op
  • De kaarten worden t.z.t. per mail vanuit het Theater toegezonden
  • Per bestelling geldt:  Maximaal 5 leden en maximaal 5 Niet-leden.
    (Indien de WML werknemer lid is van de PV HPO dan zijn de partner + (inwonende kinderen) automatisch ook PV lid voor andere personen geldt de Niet-leden prijs.)

Vergelijkbare berichten