K’s Choice donderdag 22 augustus

K’s Choice donderdag 22 augustus 20:30 uur Openluchttheater Valkenburg

We schrijven het jaar 1992 wanneer Sam en Gert Bettens hun eerste platencontract tekenen en 1993 wanneer hun debuutalbum verschijnt. The Great Subconscious Club is meteen een schot in de roos, remember The Ballad of Lea en Paul, nadien gevolgd door nog grotere albumklassiekers als Paradise in Me, met monsterhit Not an AddictCocoon Crash met BelieveAlmost Happy met Another Year, en ga zo maar door…

Drie decennia lang veroverde K’s Choice de podia van de grootste concertzalen en festivals in binnen- en buitenland. Ze werkten samen met tal van gerenommeerde producers (Jean Blaute, Gil Norton, Alain Johannes) en artiesten (Anouk, Skin, Milow) met een mooie verzameling aan gouden en platina albums als gevolg.

Een dertigste verjaardag kon dus niet ongezien voorbijgaan, daarom brengt de band een gloednieuwe single uit Time is a Parasite, een kort maar krachtige rocksong, in het verlengde van hun laatste studio album The Phantom Cowboy. Om dit jubileumjaar waardig af te sluiten speelt de band dit jaar ook een paar concerten in openluchttheaters.
Op 22 augustus komen ze voor de eerste keer naar openluchttheater Valkenburg en nemen ze als support act de zeer getalenteerde singer-songwriter Milo Meskens mee.

K’s Choice – Time is a Parasite  – OPENLUCHTTHEATER VALKENBURG (openluchttheater-valkenburg.nl): K’s Choice donderdag 22 augustus

De korting is geldig voor de volgende voorstelling:

  • donderdag 22 augustus 2024 20:30 uur
    Openluchttheater Valkenburg

Ticketprijzen 

Normale prijzen =  € 35,-

PV HPO ledenprijzen = € 25,-

Niet-leden prijzen = € 30,-

Deelname aan activiteiten van de PV is altijd voor eigen risico en de PV is nimmer aansprakelijk voor schade. Verzekeringen (zoals reis-, ongevallen- of annuleringsverzekeringen en/of eventueel met samengestelde ”reis”dekking af te sluiten) zijn altijd voor rekening van de deelnemers. De PV geeft geen restitutie op de betaling van de reissom bij annulering van de opgegeven reis of activiteit.

Een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
Indien iemand i.v.m. dringende omstandigheden geen gebruik kan maken van de kaarten, dan graag contact opnemen met de PV

Als lid ben je altijd verantwoordelijk voor het gedrag van je introducees. Indien iemand zich misdraagt mag je de volgende keer geen introducees meer meenemen.

Let op! kaarten kunnen niet worden geannuleerd.

Bestellen Tickets:

  • Bestellen tickets via onderstaand bestelformulier uitsluitend mogelijk tot en met uiterlijk dinsdag 25 juni a.s.)  
  • Wees er snel bij wegens beperkt aantal kaarten op=op
  • De kaarten worden t.z.t. per mail vanuit het Theater toegezonden
  • Per bestelling geldt:  Maximaal 5 leden en maximaal 5 Niet-leden.
    (Indien de WML werknemer lid is van de PV HPO dan zijn de partner + (inwonende kinderen) automatisch ook PV lid voor andere personen geldt de Niet-leden prijs.)

Vergelijkbare berichten