Korting bij Verfland. (Middels de Verfland voordeelpas, is af te halen bij Ruud Zinken of via de PVHpO pas)

Verfland BV Nederland is 27 jaar geleden gestart als een “onafhankelijke” groothandel met vele professionele producten. Ondertussen zijn wij gegroeid naar speciaalzaken die toegankelijk zijn voor iedereen via onze voordeelpas! Persoonlijk advies en een technische uitleg staan bij ons al jaren garant voor het beste resultaat en mede hierdoor zijn wij  een betrouwbare partner geworden voor zowel ‘de vakman als de particulier’.

Onze voordeelpas geeft u recht op onderstaande kortingen nml.

  • 25 %  korting op assortiment verf
  • 25 %  korting op materialen
  • 15 %  korting op glasweefsels , glasvlies en design behang.

Tevens zijn wij exclusieve dealer van de originele profmerken van Akzo Nobel; zoals “Trimetal”.  Dit merk van Akzo Nobel is zeer bekend vanwege de lange levensduur muurverven met een groot gebruiksgemak.  Ook het professioneel en originele gamma van “Sikkens” kunnen wij aanbieden aan de particulieren klant. Dit merk heeft al meer dan 100 jaar ervaring en is  bekend vanwege zijn langer kleurbehoud in lakken enz….

Heeft u ook technische vragen? of wenst u een offerte op maat voor uw project? Kom dan gerust even langs en dan bekijken we de mogelijke opties en prijzen voor u. Want uw verfprobleem is onze zorg!

Verfland “Severenplein 25 a, 6225 AZ ” is open van maandag tot vrijdag om 8u tot 18u en zaterdag 9 u  tot 16.u

Verfland “Volksplein 37, 6214 AN ” is open van maandag tot vrijdag 8u tot 18u en  zaterdag gesloten.