10% korting op CityGoose stadsspellen

CityGoose stadsspellen. De leukste manier om een stad te verkennen.

Kies je eigen spel en stad en bestel via de webshop. Je krijgt het spel thuisgestuurd.

Er zijn 3 verschillende spelthema’s.

City Code

City Code is een stadsspel voor avonturiers, meesterpuzzelaars en doorzetters. De diepste geheimen van een stad liggen niet zomaar voor iedereen op straat… Verlies je je eenmaal in de zoektocht naar de waarheid, dan is er geen weg meer terug. City Code is uitdagend, verrassend en verbindend. Dit stadsspel is ideaal als groepsuitje, teambuilding en bedrijfsuitje.

City Escape

City Escape is een stadsspel voor knappe koppen en koele kikkers. Als de tijd eenmaal begint te lopen, kun je alleen nog op elkaar vertrouwen om samen op tijd te ontsnappen.

Dossier Flikken

Dossier Flikken is een stadsspel voor speurneuzen, complotdenkers en sensatiezoekers. Er is een moord gepleegd, maar de recherche tast in het duister. Gewapend met het dossier en een neus voor kwade zaken ga je samen op zoek naar de dader. Trek alibi’s na, controleer getuigenverklaringen en trek je conclusies… Dit stadsspel is ideaal als familie-uitje, vrijgezellenfeestje of groepsuitje.

Een of meerdere spellen zijn te spelen in de volgende steden:

Nederland: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Heerlen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Valkenburg.

België: Antwerpen en Hasselt.