HPO maakt het namelijk mogelijk voor alle PV leden… en biedt bij onderstaande bedrijven korting aan. (Korting is bij meerdere partners op vertoon van je PV HpO pas of een kortingscode (klik op de grijze balk voor meer info)

Bij Kinderstad Heerlen hebben de kinderen het voor het zeggen: hier mogen (groot)ouders en begeleiders toekijken terwijl de kids zich vermaken. Weer of geen weer, hier kunnen kleintjes de hele dag spelen.

Maak je klaar voor een dag rondjes draaien in de draaimolen. Of beleef een spannend avontuur in de wildwater baan. En probeer vooral niet nat te worden. Je hoeft je geen seconden te vervelend in Kinderstad Heerlen. Springen, klauteren, rennen, klimmen. Het kan er allemaal. Zelfs de allerkleinste kunnen uitrazen in het mega doolhof vol touwen, ballen, glijbanen en klimrollen.

Voor de echte waaghalzen is er een leuke achtbaan waarin je rondjes over de baan draait. Durf jij het aan?

Ouders kunnen op een van de overdekte terrassen plaatsnemen. Oh, en ook leuk: het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Normale toegangsprijs € 13,50,- PV Prijs € 6,-
(kinderen tot 2 jaar gratis) (kaarten zijn onbeperkt geldig)
http://www.kinderstad.nl

Speel 18 holes glow in the dark minigolf en waan je in onze blacklight Fantasy World met lichtgevende muurschilderingen, attributen, golfballen en banen! Golfen duurt gemiddeld zo’n 60-75 minuten.

Reguliere prijs: € 9 per persoon.
Prijs via WML: € 7 per persoon.
Kinderen t/m 4 jaar spelen gratis, begeleiding is verplicht.
Korting is geldig op vertoon van de PV HpO pas bij de kassa, reserveren is gewenst. Korting geldt voor de gehele groep waarmee de gast een bezoek brengt.

Roda JC Ring 2F
6466NH Kerkrade
045-7400010
kerkrade@glowgolf.nl
www.glowgolf.nl/kerkrade

GlowGolf Maastricht – around the world in 18 holes!
Speel 18 holes glow in the dark minigolf en reis de wereld over! Het spel krijgt een extra dimensie door de blacklight omgeving met lichtgevende attributen en muurschilderingen.
Tijdens het golfen verken je de wereld! Je start in Australië, koelt af in Antarctica, waant je in het magische New York, maakt de klassieke foto bij de Toren van Pisa, wordt vriendjes met de pandaberen in Azië en nog veel meer!

Onze adresgegevens in Maastricht:
Porseleinstraat 1b
6216 BP Maastricht
043-7410053

Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie of het gezin, een originele date, een uitje met collega’s, jumpen heeft het allemaal! De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. Elke Jumpsquare vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan attracties. Jumpen bij Jumpsquare gaat verder dan het springen op een veld van Trampolines. Zo vind je bij jumpsquare Kerkrade ook jump-gerelateerde attracties zoals een Valo Jump, een Dodge Ball Area, de Big Air Bag, een High Performance area en de Foampit. De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. 

Naast een geweldig dagje uit is veiligheid ook heel belangrijk. Met onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten en hoe we jouw veiligheid kunnen garanderen. Hopelijk zien we jullie snel bij Jumpsquare Kerkrade 

leden krijgen 10% korting op mini-jump (60,90,120 minuten) + begeleider en regulier tarief (60,90,120 minuten). 

Het is mogelijk om online met deze code te reserveren. Kortingscode is alleen geldig bij Jumpsquare Kerkrade 

[Ga naar Jumpsquare Kerkrade | Kom Trampoline Springen in ons Trampolinepark! en vul aan het eind van je reservering bij het afrekenen onderstaande code in.
KORTINGSCODE: WMLJUMP10”]

Roda J.C. Ring 2K
6466 NH Kerkrade

Speel lasergame in onze 450m2 grote arena, na de game ontvang je een persoonlijke scorekaart met je statistieken. Lasergamen kan vanaf 8 jaar oud, Kom bij met een drankje en laad je op het voor het tweede spel! Maak je dag compleet met een heerlijke BBQ.

Reguliere prijs van 1 game: € 9 per persoon.
Prijs via WML: € 8 per persoon.
Korting is geldig op vertoon van de PV HpO pas bij de kassa, reserveren is gewenst. Korting geldt voor de gehele groep waarmee de gast een bezoek brengt.

Roda JC Ring 2H
6466NH Kerkrade
045-7400010
info@lasergamekerkrade.nl
www.lasergamekerkrade.nl

Belevenispark Steinerbos

Belevenispark Steinerbos is maar liefst 33 hectare groot. Dat zijn wel geteld 60 voetbalvelden en bij elkaar 330.000 m2!

Het ligt midden in het groen en centraal in Limburg.

In het Steinerbos kun je klimmen, klauteren, zwemmen en roeien. Je kunt zelfs racen op onze skelterbaan! Volg het blotevoetenpad om vervolgens op een boomstam te balanceren in onze natuurspeeltuin. Spring meters hoog op het springkussen om vervolgens een duik te nemen in het buitenbad. Durf te glijden van onze reuze glijbaan of kom knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Kortom, in Steinerbos is altijd iets te beleven!


De dagentree biedt toegang tot de volgende faciliteiten:

Speelbos, blotevoetenpad, natuurspeeltuin, kinderboerderij, midgetgolfbaan, skelterbaan, reuzeglijbaan, reuze springkussen, roeivijver, speleobox, buitenbad*, binnenspeeltuin.

Ons Park is het hele jaar geopend. Buiten het seizoen kunnen attracties gesloten zijn. Hier vind je de actuele openingstijden van attracties bij Steinerbos Belevenispark. Voor alle andere attracties geldt dat deze tijdens onze openingstijden gewoon geopend zijn.

  • Roeivijver:  Vanaf 15 april geopend in het weekend, feestdagen en vakanties van 12.00 17.30 uur
  • Eekie’s Jeepsafari: Vanaf 15 april geopend in het weekend, feestdagen en vakanties van 12.00 17.30 uur
  • Eekie’s Avonturengolf: Dagelijks geopend
  • Minicars (binnenspeeltuin): Dagelijks geopend
  • Speleobox: Momenteel gesloten
  • Steinerbos Express: Onze trein is op dit moment in winterslaap.

Openstelling van het buitenbad is uiteraard weersafhankelijk. Kijk daarom altijd op onze website, rechtsboven aan de pagina

Normale toegangsprijs € 12,95 PV Prijs € 6,-