Met korting naar het Discovery Museum

Discovery Museum

Voor nieuwsgierige mensen van alle leeftijden.

Discovery Museum (voorheen Columbus, Cube en Continium) is het grootste museum voor wetenschap en technologie in Zuid-Nederland. Een ideaal dagje uit voor iedereen die nieuwsgierig is! In dit museum staat alles in het teken van de thema’s aarde, wetenschap, techniek en design. Reizend door verleden, heden en toekomst leer je over de vraagstukken van deze tijd, ga je verbanden zien, word je verrast en zul je met meer kennis en vol inspiratie het museum weer verlaten.

Discovery Museum herbergt een grote diversiteit aan activiteiten: naast interactieve (wetenschaps)exposities, adembenemende en unieke films (bijvoorbeeld met een unieke kijk op de aarde), tentoonstellingen over innovatieve producten en design en hands-on workshops, bieden we ook creatieve labruimtes waar je zelf – of met begeleiding – aan de slag kunt gaan.

Kortom, Discovery Museum is de plek bij uitstek om in het verleden te duiken, het nu te ervaren en te leren hoe de toekomst eruit kan zien. Hier heb je niet alleen een dag plezier maar word je ook een ervaring rijker over hoe we samen onze wereld mooier kunnen maken. We zien je graag!

Discovery Museum. Een wereld te ontdekken!

  • Bestel je tickets via de website (via onderstaande link).
  • Op het Museumplein in Kerkrade.
  • ± 20 min. rijden van Maastricht, Sittard en Aken.
  • Parkeren naast de deur
  • Trein en bus stoppen voor de deur
  • Open van dinsdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur
  • Personeelsleden ontvangen €3,50 korting op een regulier entreeticket. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis entree. Jeugd van 5-17 jaar betaalt dan €10,00 ipv normaal €13,50. Volwassenen vanaf 18 jaar betalen €13,00 ipv normaal €16,50. Gebruik maken van deze korting kan via de online ticketshop door de onderstaande kortingscode te gebruiken bij het bestellen van online tickets.
  • Personeelsleden ontvangen op vertoon van hun personeelspas (PV HpO Pas) 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen, museumjaarkaart en het voucherboekje ‘Auf ins Museum’.

www.discoverymuseum.nl

[De kortingscode is: WML2022 let op! de korting is alleen geldig op Entreeticket volwassenen en jeugd (t/m 17 jaar) voucher kortingscode]