Onderstaande kaarten zijn te koop via de webshop.
Bij sommige parken online via de link die bij het park staat vermeld. (de link is zichtbaar zodra je bent ingelogd)

GaiaZOO Kerkrade
www.gaiazoo.nl

Met oog voor detail creëren wij in het Zuid-Limburgse heuvellandschap een prachtig aangelegd park met natuurlijke en ruime verblijven waarin dieren soorteigen gedrag kunnen vertonen. Tijdens een wandeling door een glooiend heuvellandschap, ontmoet je unieke diersoorten, zoals rode panda’s, veelvraten, giraffen en gorilla’s. Breng ook zeker een bezoek aan limburgHUIS, waar je oog in oog staat met diverse bedreigde diersoorten van eigen bodem.

Prijzen E-tickets:
Kinderen vanaf 3 jr en volwassenen: tot wel à € 6,- korting per persoon.
Let op! reserveren is nu verplicht ook voor kinderen t/m 2 jaar!.

Let op! Bij online tickets moet je ingelogd zijn om de link te zien en de promotiecode.

De tickets zijn al per direct aan te schaffen, de betaling dient per lid direct te gebeuren in de webshop omgeving.

De code en de tickets zijn geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.
Na de online bestelling ontvangt men meteen per e-mail een bevestiging inclusief de e-tickets (voorzien van barcodes). De geprinte tickets dienen te worden meegenomen naar onze kassa.

Dieren, attracties en de mooiste tuinen van over de hele wereld. In Mondo Verde zie je het allemaal op 1 dag!

All-inclusive

De toegang is inclusief onbeperkt eten en drinken. Je hebt de keuze uit de volgende eet- en drinkwaren: Friet, frikandel, kroket, verrassingssnack, verschillende belegde broodjes, pasta met verschillende sauzen, warme dranken, slush-ijs en ranja. 

Dierenpark
In de dierenwereld van Mondo Verde zie je dieren van over de hele wereld. Tropische vogels, witte leeuwen, maar ook kamelen of gibbons. Naast dieren ontdek je hier ook verschillende plantensoorten. Je wordt welkom geheten door het getrompetter van de kraanvogels en loopt langs panters en kapucijnapen. Genoeg te ontdekken dus.

Attracties
Je kunt niet alleen dingen zien in Mondo Verde, er is ook een heleboel te doen. Stap in de achtbaan of ga mee met de Sky Dive over het eiland met ringstaartmaki’s. Krijg jij kriebels in je buik als je van de bergen afgaat. Ga van de grote waterbaan! Durf jij in de zweefmolen?

Wereldtuinen
Reis van Marokko via Rusland naar Japan en verder. In de 15 verschillende wereldtuinen zie je de bomen, planten en voel je de sfeer van de verschillende landen.

Entreeprijzen 2022 (All-inclusive)

Normale toegangsprijs € 25,00 in de maanden juli/augustus € 27,50
PV Prijs € 16,00 
(kinderen 3 t/m 12 jaar) Normale toegangsprijs € 18,50  in de maanden juli/augustus € 19,50
PV Prijs € 12,50
(Kinderen tot en met 2 jaar gratis)

De kaarten zijn onbeperkt geldig.
Meer info:
http://www.wereldtuinenmondoverde.nl/

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van meer dan 40 attracties en shows voor jong en oud.

Heb je altijd al gedroomd om te leren vliegen? Met Merlijn als leermeester heb je het zo onder de knie in zijn vliegschool Pixarus. Je bepaalt zelf hoe vaak je over de kop gaat! In de Garden Tour, de kruidentuin van Merlijn, maak je een rondrit langs bijzondere en fantasierijke planten. Met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging kun je in entreegebied Port Laguna écht toveren.

In Toverland wisselen sensationele achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen elkaar af. Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix. Kom tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest of stap in Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Waterratten kunnen zich uitleven met een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Ontdek ook de parkshow Aqua Bellatores: een waterspektakel vol stunts en indrukwekkende watereffecten. In Toverland beleeft iedereen gegarandeerd een betoverende dag.

Kijk voor meer informatie hierover op www.toverland.com.

Openingstijden: zie www.toverland.com/openingstijden

Pre-season
10 t/m 18 februari (dagelijks in de voorjaarsvakantie) + 21 februari t/m 20 maart (bijna elke woensdag, zaterdag en zondag)
Een frisse start van het nieuwe seizoen.

Zomerseizoen
23 maart t/m 10 november
In deze periode is Toverland élke dag geopend vanaf 10:00 uur tot minimaal 18:00 uur.

Meivakantie (NL)
27 april t/m 12 mei + Pinksteren & Hemelvaart
Tijdens de meivakantie is Toverland geopend tot 19:00 uur, tijdens Hemelvaart & Pinksteren tot 20:00 uur.

YOUTUBERSxTOVERLAND
zondag 9 juni (10:00 – 18:00 uur)
Tijdens dit evenement zullen diverse bekende influencers hun opwachting maken in Toverland.

Summer Feelings
6 juli t/m 25 augustus
Toverland is elke dag geopend van 10:00 tot 21:00 uur met extra entertainment en shows.
Dit zomerseizoen keert ook parkshow Aqua Bellatores terug!

De prijzen zijn als volgt: 

Volwassene en kind ≥140 cm

Dagkassa€ 35,00 PV PRIJS zie onderstaande link

Kind 90 – 140 cm

Dagkassa€ 28,50 PV PRIJS zie onderstaande link

Kind <90 cmGratis

JarigenGratis

Bestellen Tickets:

 • Bestellen tickets via onderstaande link 
 • Wees er snel bij wegens beperkt aantal kaarten op=op
 • Per bestelling geldt:  OP = OP
 • Vooraf reserveren van een bezoekdatum is verplicht via tickets.toverland.com/reserveren.

Let op! Bij online tickets moet je ingelogd zijn om de link te zien en de promotiecode.

Deelname aan activiteiten van de PV is altijd voor eigen risico en de PV is nimmer aansprakelijk voor schade. Verzekeringen (zoals reis-, ongevallen- of annuleringsverzekeringen en/of eventueel met samengestelde ”reis”dekking af te sluiten) zijn altijd voor rekening van de deelnemers. De PV geeft geen restitutie op de betaling van de reissom bij annulering van de opgegeven reis of activiteit.

Belangrijke informatie

 • De getoonde prijzen gelden enkel online. Aan de dagkassa gelden andere prijzen.
 • Gratis entree voor kinderen onder de 90cm
 • Kinderen worden altijd gemeten met schoenen aan
 • Gratis entree voor jarigen (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs mét foto) Let op! bestel via de link wel een gratis ticket hiervoor een reserveren! anders geen toegang!)
 • Tickets voor personen met een handicap zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de dagkassa
 • E-tickets kunnen vanaf mobile devices gescand worden

The Ride to Happiness by Tomorrowland

 • Nr. 1 – Best new coaster in Europe

In samenwerking met Tomorrowland opende Plopsaland De Panne in de zomer van 2021 de meest spectaculaire rollercoaster van Europa: The Ride to Happiness by Tomorrowland.

Door de magische decoratie, opzwepende beats, kenmerkende eetkraampje en nog zo veel meer zal je je helemaal wanen op de Tomorrowland-weide in Boom. En wees maar zeker, een ritje in The Ride to Happiness is minstens even waanzinnig en memorabel als de acts op de Main Stage.

Wickie Coaster

In de Wickie Coaster scheer je rakelings langs de ruige rotsen en verken je met duizelingwekkende snelheid de donkere grot. Durf jij het grote avontuur met Wickie aan?

DinoSplash

Glij in een rubberen bootje van meerdere glijbanen langsheen een indrukwekkend vulkanisch rotslandschap. Wees op je hoede voor de levensechte dino’s! 

Via Benefits at Work krijg je korting bij alle Plopsa parken. zie Leuke personeelskortingen voor jou! (pvhpo.nl)

ZOMER SEIZOEN

Phantasialand Zomerseizoen 2023

Algemene info

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en wervelende shows!

Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de drie prachtige themahotels.

In zes prachtig gedecoreerde themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!

NIEUW: Ontdek de nieuwe wereld Rookburgh:

Een wereldwijd ongeëvenaard avontuur welke alle verbeelding voorbij gaat: stoom hangt in de straten, het gebons van machines klinkt in de verte en plots scheert er revolutionnaire vliegmachine rakelings voorbij. De droom van vliegen komt hier uit in F.L.Y. – ’s werelds eerste en langste Flying Launch coaster: een compleet nieuwe achtbaanbeleving!

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en wervelende shows! Dit indrukwekkende themapark ligt in het Duitse Brühl, met een gunstige ligging vlakbij Keulen, op slechts twee uurtjes rijden vanaf Arnhem\Utrecht of Brussel\Antwerpen. Dompel je onder in zes prachtig gedecoreerde themagebieden -Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery – met meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Phantasialand is het perfecte familie-uitje: voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: een prachtige dag voor jong en oud vol onvergetelijke momenten!

Het park beschikt over drie themahotels aan het park met elk een directe privétoegang tot het park: het elegante Aziatische 4 sterrenhotel Ling Bao, het avontuurlijke Afrikaanse 3 sterren familiehotel Matamba en het unieke belevenishotel Charles Lindbergh. 

Openingstijden zomer

Van 1 april tot en met midden november 2023

Elke dag geopend van 09u tot minstens 18u

Openingstijden winter

Van midden november 202 tot en met 28 januari 2024

Kassa Tarieven zomer en winter

Prijs aan de kassa:   61.00 € volw. en kids 12+

                                   51.00 € Kinderen 4-11

                                   71.00 € Same day ticket

                                   < 4 jaar gratis

B2B Tarieven :  Tot 30-40% op de reguliere tarieven

Phantasialand telt 3 parkings

Parking China Town – Parking Mystery  6€ per wagen

Parking Berlin: uitsluitend voor hotelgasten Charles Lindbergh

Praktische informatie

https://www.phantasialand.de/nl/themapark/plan-je-bezoek/

Bestellen Tickets:

 • Bestellen tickets via onderstaande link uitsluitend mogelijk tot en met uiterlijk zondag 17 november 2023)  
 • Wees er snel bij wegens beperkt aantal kaarten op=op

Tarief WATERLEIDING MAATSCHAPPIJ LIMBURG  Zomerseisoen 2023-2024
Tickets beschikbaar vanaf 30.00€ naargelang datum via een kalender.
De tickets zijn op datum

Deelname aan activiteiten van de PV is altijd voor eigen risico en de PV is nimmer aansprakelijk voor schade. Verzekeringen (zoals reis-, ongevallen- of annuleringsverzekeringen en/of eventueel met samengestelde ”reis”dekking af te sluiten) zijn altijd voor rekening van de deelnemers. De PV geeft geen restitutie op de betaling van de reissom bij annulering van de opgegeven reis of activiteit.

Een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
Indien iemand i.v.m. dringende omstandigheden geen gebruik kan maken van de kaarten, dan graag contact opnemen met de PV

Als lid ben je altijd verantwoordelijk voor het gedrag van je introducees. Indien iemand zich misdraagt mag je de volgende keer geen introducees meer meenemen.

[De promocode is: WMLNL2023 te gebruiken op www.phl-tickets.com]