Familiedag (Bijna uitverkocht!)

PV HPO organiseert op zaterdag 8 juni een familiedag in De Efteling

Attractiepark de Efteling (1952)
Aan het Sprookjesbos uit 1952 zijn de afgelopen decennia talloze attracties, restaurants en winkels toegevoegd. Desondanks is het natuurlijke karakter altijd behouden gebleven. Bezoekers laten zich nog steeds verrassen in het Sprookjesbos, maar zoeken ook hun grenzen op in uitdagende achtbanen, dromen weg in feeërieke familieattracties, draaien rond in nostalgische carrousels en genieten van spectaculaire shows en kleinschalige optredens.

De Efteling wil haar gasten blijven verrassen met nieuwe attracties en sprookjes. De afgelopen jaren werden de dive coaster Baron 1898 (2015), de familie-attractie Symbolica, Paleis der Fantasie (2017) en de dubbel familie-achtbaan Max & Moritz (2020) aan het attractieaanbod toegevoegd. Ook werd de Python bijna compleet opnieuw opgebouwd (2018) en de Pandadroom omgetoverd tot Fabula (2019). Het Sprookjesbos, de basis voor haar succes, verloor de Efteling ondertussen niet uit het oog. De afgelopen jaren kregen Pinokkio (2016) en De zes Zwanen (2019) een plekje in het Sprookjesbos.

Sinds 2010 is het park alle dagen van het jaar open. Gedurende de Winter Efteling presenteert het park zich in wintersfeer, met winterse attracties en versnaperingen, duizenden lichtjes en kampvuren.

De familiedag ziet er als volgt uit:

Tijdschema

10:30 – 11:00 uur

10:30 – 18:00 uur

18:00 – 18:15 uur

Aankomst

Parkbezoek De gehele dag toegang tot het park.

Einde bezoek

De prijs is inclusief:

  • Ticket,
  • parkeerticket,
  • iedereen ontvangt een Efteling Cadeaukaart (t.w.v. € 20,- per persoon) De cadeaukaart is vrij besteedbaar binnen de Wereld van de Efteling waar een pinautomaat aanwezig is. (o.a. eten/drinken en souvenirs)
  • Voor de kinderen t/m 12 jaar extra Efteling Cadeaukaart (t.w.v. € 12,50) per kind om te besteden in de winkels.

De kosten bedragen:

Leden kinderen 0 t/m 2 jaar € 15,- per persoon
Leden kinderen 3 t/m 12 jaar € 35,- per persoon
Leden volwassen en kinderen vanaf 13 jaar € 35,- per persoon

Het aanmelden van NIET LEDEN is niet meer mogelijk.

Niet Leden kinderen 0 t/m 2 jaar € 25,- per persoon
Niet Leden kinderen 3 t/m 12 jaar € 45,- per persoon
Niet Leden volwassen en kinderen vanaf 13 jaar € 45,- per persoon

Aanmelden Familiedag:

  • Aanmelden/betalen via onderstaand aanmeldformulier uitsluitend mogelijk tot en met uiterlijk zondag 18 mei a.s.)
  • Wees er snel bij wegens beperkt aantal plaatsen vol=vol
  • Per aanmelding geldt:  Maximaal 5 leden en maximaal 0 Niet-leden (Het aanmelden van Niet-leden is niet meer mogelijk.
    (Indien de WML werknemer lid is van de PV HPO dan zijn de partner + (inwonende kinderen) automatisch ook PV lid voor andere personen zoals niet thuis wonende kinderen, kleinkinderen enz. geldt de Niet-leden prijs.)

Deelname aan activiteiten van de PV is altijd voor eigen risico en de PV is nimmer aansprakelijk voor schade. Verzekeringen (zoals reis-, ongevallen- of annuleringsverzekeringen en/of eventueel met samengestelde ”reis”dekking af te sluiten) zijn altijd voor rekening van de deelnemers. De PV geeft geen restitutie op de betaling van de reissom bij annulering van de opgegeven reis of activiteit.

Een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
Indien iemand i.v.m. dringende omstandigheden geen gebruik kan maken van de kaarten, dan graag contact opnemen met de PV

Als lid ben je altijd verantwoordelijk voor het gedrag van je introducees. Indien iemand zich misdraagt mag je de volgende keer geen introducees meer meenemen.

Let op! kaarten kunnen niet worden geannuleerd.

Vergelijkbare berichten