Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Kim Wilde (uk) vrijdag 12 april 20:30 uur THEATER HEERLEN

12 april @ 20:00 - 22:00

Kim Wilde (uk) vrijdag 12 april 20:30 uur THEATER HEERLEN

Topsongs van een popicoon uit ‘the good old eighties’.

In 2019 maakte Kim Wilde indruk in onze LIMBURGzaal met haar Here come the aliens Tour, naar het gelijknamige album uit 2018. Vice versa maakte Heerlen indruk op de wereldster, want in april 2024 bezoekt het popicoon uit ‘the good old eighties’ onze stad opnieuw. Ditmaal met een bloemlezing van de topsongs uit haar vier decennia durende carrière.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze direct met haar eerste nummer Kids in America een wereldwijde hit scoorde. Meer new wave vuurwerk volgde met klassiekers zoals CambodiaYou keep me hangin’ on en You came. In 2003 voerde zij opnieuw de hitlijsten aan met Anyplace, Anywhere, Anytime samen met Nena.

Een fenomeen

Veel van de pareltjes uit Kims repertoire, dat 14 studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen klinken tijdens haar Tour waarmee zij Heerlen voor de derde maal in haar carrière bezoekt. Maar er is zeker ook ruimte voor haar nieuwste hits. Het moge duidelijk zijn: Kim Wilde is te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21ste eeuw nog altijd een fenomeen in de muziekwereld!

Klik hier meer meer info en het aanmeldformulier

Gegevens

Datum:
12 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Theater Heerlen
Burg. van Grunsvenplein 145
Heerlen, Limburg 6411 AS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie