Cooking with Knopfler zaterdag 10 augustus

Cooking with Knopfler zaterdag 10 augustus 20:30 uur Openluchttheater Valkenburg

Voor het Belgische Cooking With Knopfler is het in de verf zetten van de muziek van Dire Straits en de solocarrière van frontman Mark Knopfler al jaren een deel van hun ‘Walk of Life’. En dit doen ze niet zonder succes want de Vlaamse theaterzalen en festivals dragen Cooking with Knopfler inmiddels op handen.

Frontmannen Bart Buls en David Piedfort zijn dan ook niet de minste in het Belgische muzikale landschap. Als doorgewinterde sessiemuzikanten hebben deze ‘Sultans of Swing’ hun sporen ruimschoots verdiend. In Cooking With Knopler worden ze omringd door de topmuzikanten Thomas Fiorini (Brussel Philharmonic, Dana Winner) op bas, Steven Dielkens op drums en Steven Jacobs (Jean Bosco Safari, Helmut Lotti) op toetsen. Met deze ‘Brothers in Arms’ delen ze de liefde voor de muziek van Mark Knopfler en Dire Straits. Een liefde die al jaren als een rode draad door hun werk- en muziekleven loopt.
Onderwerp uzelve dus aan een ‘Private Investigation’ en als de uitkomst daarvan is dat ook u benieuwd bent naar mischien wel de beste Dire Straits/Mark Knopfler tribute van de lage landen dan is een ticket voor deze voorstelling heel goed besteed en zeker geen ‘Money for Nothing’.

I.s.m. Ap Art Events

Cooking with Knopfler – Celebrating the music of Dire Straits & Mark Knopfler – OPENLUCHTTHEATER VALKENBURG (openluchttheater-valkenburg.nl): Cooking with Knopfler zaterdag 10 augustus

De korting is geldig voor de volgende voorstelling:

  • zaterdag 10 augustus 2024 20:30 uur
    Openluchttheater Valkenburg

Ticketprijzen 

Normale prijzen =  € 27,50

PV HPO ledenprijzen = € 17,50

Niet-leden prijzen = € 22,50

Deelname aan activiteiten van de PV is altijd voor eigen risico en de PV is nimmer aansprakelijk voor schade. Verzekeringen (zoals reis-, ongevallen- of annuleringsverzekeringen en/of eventueel met samengestelde ”reis”dekking af te sluiten) zijn altijd voor rekening van de deelnemers. De PV geeft geen restitutie op de betaling van de reissom bij annulering van de opgegeven reis of activiteit.

Een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
Indien iemand i.v.m. dringende omstandigheden geen gebruik kan maken van de kaarten, dan graag contact opnemen met de PV

Als lid ben je altijd verantwoordelijk voor het gedrag van je introducees. Indien iemand zich misdraagt mag je de volgende keer geen introducees meer meenemen.

Let op! kaarten kunnen niet worden geannuleerd.

Bestellen Tickets:

  • Bestellen tickets via onderstaand bestelformulier uitsluitend mogelijk tot en met uiterlijk dinsdag 25 juni a.s.)  
  • Wees er snel bij wegens beperkt aantal kaarten op=op
  • De kaarten worden t.z.t. per mail vanuit het Theater toegezonden
  • Per bestelling geldt:  Maximaal 5 leden en maximaal 5 Niet-leden.
    (Indien de WML werknemer lid is van de PV HPO dan zijn de partner + (inwonende kinderen) automatisch ook PV lid voor andere personen geldt de Niet-leden prijs.)

Vergelijkbare berichten